Over dit evenement

1 april, de dag van grappen, lol en lachen! En wat is beter dan deze geweldige dag in stijl af te sluiten met een fikse dosis humor?

Op zaterdag 1 april 2023 presenteert Asta Theater Beek haar allereerste comedy night! Stand-up comedian Wilko Terwijn, o.a. bekend van De Grote Improvisatieshow, die op unieke wijze de presentatie van deze avond verzorgt, heeft 3 vrienden uit het vak uitgenodigd voor een onvergetelijke avond:

Ruud Smulders (Hufterproof, Alpaca’s, DWDD, Spijkers met Koppen, Last One Laughing)

Jeroen Leenders (Winnaar Leids Cabaret Festival, een ware ‘cult held’ binnen de Belgische en Nederlandse comedy- scene)

Steven Brunswijk (“De Braboneger verkaast”, The Roast of Gordon, Expeditie Robinson)

Praktische informatie:
Zaal open: 20:00 uur
Start voorstelling: 20:30 uur
Einde voorstelling: circa 22:30 uur
Opstelling: zitplaatsen. Zaal tevens rolstoel toegankelijk.

Wilko Terwijn

Bio

Wilko Terwijn brak door met zijn oudejaarsconferences en als vaste speler bij De Grote Improvisatieshow. Wilko is een veelgevraagd tekstschrijver voor TV en heeft als schrijver ook met de top van de cabaretwereld gewerkt. Hij is Ă©Ă©n van de hoofdschrijvers van de Comedy Central Roast’s, heeft zijn vaste column op Slam! en hij is Ă©Ă©n van de trotse oprichters van de komische voetbal
podcast Randje Buitenspel.

Ruud Smulders

Home

Smulders speelde acht jaar (van 2010 tot 2018) met zijn cabaretgroep ‘DeBlonde Jongens en Tim’ in het land. In 2014 wonnen zij het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sinds 2010 treedt hij ook solo op als stand-upcomedian.
Smulders was in 2016 voor het eerst te zien op televisie in De Lama’s-reboot Alpacas. Hij werd echter pas echt bekend als ‘hufter’ in het verborgen-camera-programma hufterproef, waar hij vier de seizoenen het gezicht van was. Sinds 2020 is Smulders te zien in BNNVARA’s opvolger van De Wereld Draait Door getiteld De vooravond met de rubriek ‘De Minuut van Ruud’. In datzelfde jaar startte hij
als redacteur bij Dit was het nieuws. Recentelijk is hij doorgebroken op Amzaon Prime als host van Killer Camp en was te gast bij de comedyhit LOL.

Jeroen Leenders

https://www.jeroenleenders.be

In 2008 doet Jeroen Leenders mee aan Cabareteske in Eindhoven. Het winnen van de Gouden kabouter, de eerste prijs op dit festival, kreeg onverwacht grote media- aandacht in België die alles een versnelling hoger schakelde.

Met de overwinning op het Leids Cabaret Festival in 2010 haalde hij de hoogste cabarettitel der lage landen binnen.
Jeroen is sindsdien veelvuldig te vinden met diverse avondvullende shows in Nederland en België.
Inmiddels gaat Jeroen op tour met zijn show The Jeroen Leenders Experience. Als eerste Belg is hij officieel toegetreden tot Comedytrain en trad hij regelmatig op in Toomler.

Steven Brunswijk

https://www.stevenbrunswijk.nl

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, (gewoon betalen) is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!
Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren.
Op televisie is Steven onder andere bekend van “De Braboneger verkaast?!”, Het Perfecte Plaatje, Ranking the Stars, Expeditie Robinson (2018) en The Roast of Gordon.

Kortom, een unieke line-up van toppers uit de stand up comedy scene. Daar moet je toch bij zijn?!

Ticketverkoop

Wil jij dit evenement bijwonen? Bestel dan je tickets via onderstaande button!

Klik hier voor uw ticket

Dit evenement bijwonen?